Menu

  

 
BCB 300

 De BCB 300 is een buggy die ontwikkeld is door de gebruikers. Deze buggy is mede ontwikkeld in samenwerking met leden van het Duitse Buggy Forum. Door deze samenwerking is er een buggy ontwikkeld die aan de meeste wensen van de gebruiker voldoet.

Deze buggy heeft een 250cc vloeistof gekoelde motor, met voor en achter een radiator voor optimale koeling. Standaard voorzien van lichtmetalen velgen, kuipstoelen en een aluminium uitlaat. Om veel voorkomend roesten tegen te gaan is het gehele frame van roestvrij staal gemaakt. Wat uniek is voor deze buggy is de hoge en lage geering, zodat u de buggy optimaal kunt gebruiken in het terrein of op de weg.

Verder is de ruimte binnen vergroot zodat ook bestuurders van 1.95 m probleemloos kunnen rijden. Alle stekker verbindingen zijn waterdicht, zodat electronica problemen tot het verleden horen. De benzine tank is vergroot en er is een afsluitbare tankdop. Op het display is een tankmeter aangebracht zodat u tijdig kunt zien of er nog voldoende brandstof aanwezig is.

Al met al is deze buggy op 50 punten verbetert, de BCB 300 is leverbaar in 4 kleuren, zwart blauw zilver en antraciet.

De BCB 300 in actie klik hier

 

Prijs vanaf € 3200,--

prijs is ex BTW/BPM en eventueel kenteken

 

Produkten

 

 

 


 

 
©2005 Olle Sharkbuggy.nl